ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська очисна техніка готова до зимового прибирання

Львівський портал

|

В управлінні інженерного господарства Львівської міськради запевняють, що усі 134 одиниці автомобільної техніки готові до прибирання міста взимку. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

За інформацією управління інженерного господарства, після завершення осінньо-зимового періоду 2010-2011 року було проведено технічний огляд та, за потреби, ремонт автомобілів.  Спеціалізовані машини, що залучаються лише до зимового прибирання, були відремонтовані та «законсервовані» на літній період. З комбінованих автомобілів було знято та приведеного до належного технічного стану навісне обладнання (навісні щітки). Такі автомобілі залучалися до виконання комплексу робіт з ремонту вулично-дорожньої мережі міста.

Всього до прибирання вулично-дорожньої мережі міста буде залучено 134 одиниці автомобільної техніки. У кожному районі міста є своя техніка: Галицький район – 21 одиниця техніки; Франківський район – 20 одиниць; Залізничний район – 24 одиниці;  Шевченківський район – 22 одиниці; Личаківський район – 24 одиниці; Сихівський район – 23 одиниці.

Всього – 134 одиниць техніки, з яких – 30 піскорозкидувачів, 31 підмітальна машина, 18 підмітальних тракторів, 12 грейдерів, 3 снігонавантажувачі, 7 екскаваторів (фронтальних навантажувачів) та 33 самоскиди.

«В осінній період найбільше використовують трактори і самоскиди для перевезення  сміття та опалого листя», – повідомив заступник начальника управління інженерного господарства Степан Гарасюк.

В районних адміністраціях  готують документи для закупівлі суміші, котрою посипатимуть вулиці й тротуари, аби не утворювався лід. До слова, у Галицькому районі цього року планують закупити не піско-соляну суміш, а бішофіт, що також використовується проти ожеледиці, але є більш безпечним для середовища.

Нагадаймо, торік  спеціальна техніка підприємства КТП № 1339 була передана на баланс ЛКП шляхово-ремонтних підприємств міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *