ОСТАННІ НОВИНИ

Домініканський собор проведе нічні чування

Львівський портал

|

У ніч з 14 на 15 жовтня у Домініканському соборі відбудуться молодіжні чування, що мають назву «Алгебра душі». Організатором молодіжних нічних чувань є Молодіжна Комісія та Катехитичний осередок Львівської Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Молоді люди, які відвідають нічні чування, зможуть спільно помолитися, отримати відповіді на питання, що їх турбують, морально та духовно відпочити.

«Нічні чування – це момент особистої зустрічі з Богом через молитву, спілкування та духовні науки. Чування – це момент про задуми над тим, як ми живемо, і як мали жити. Самі чування будуть цікавими, тобто не йдеться про проповідь, яку не надто любить молодь. Ми будемо розважати над основними гріхами, над їх причинами, а також над їхніми антиподами – чеснотами. Форма розмови – інтерактивна, тобто молодь спілкуватиметься, дискутуватиме під керівництвом модераторів груп – священнослужителів, монахів і монахинь. Також ми показуватимемо відеоматеріали», – розповів голова Молодіжної Комісії Львівської Архієпархії УГКЦ о. Тарас Милян.

Розпочнуться чування о 20.00 год. 14 жовтня, а завершаться  – о 7.00 год. 15 жовтня. Долучитись до спільної молитви запрошують усіх охочих.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном – 096 95 59 331.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *