ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські військові позмагалися за право носити краповий берет

Львівський портал

|

Сьогодні, 14 жовтня, об 11 годині розпочалися урочисті збори з нагоди вшанування учасників змагань серед підрозділів спеціального призначення внутрішніх військ МВС України. Про це повідомляє Група зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління  Західного територіального командування ВВ МВС України.

Паралельно зі змаганнями відбувалося здавання кваліфікаційних іспитів на право носити Краповий берет. За їх підсумками символ честі, відваги та професіоналізму отримали військовослужбовці роти розвідки спеціального призначення Львівського полку внутрішніх військ МВС України старший лейтенант Віктор Луцюк, який вдруге підтвердив свою кваліфікацію та сержант Максим Кожушко.

Нагадаємо, змагання, що були започатковані у 2004 році, проводилися у навчальному центрі внутрішніх військ «Нові Петрівці», що під Києвом, чотирнадцятий раз і включали в себе стрільбу з бойової зброї, воєнізовану естафету зі стрільбою, метанням гранат на влучність та подоланням штучних перешкод, силову підготовку, подолання смуги перешкод, тактико-спеціальну підготовку, тактичну підготовку військ, змагання снайперів та універсальний бій. 

Урочистості відбуваються в клубі військової частини за адресою вул. Стрийська, 146 (перехрестя вулиць Срийська та Наукова).

Коротке відео змагань можна переглянути  за цим посиланням: http://www.youtube.com/user/vadimgolub.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *