ОСТАННІ НОВИНИ

Встановлено кам’яний постамент для пам’ятника Івасюкові

Львівський портал

|

Вчора, 13 жовтня, встановили кам’яну брилу, що слугуватиме постаментом майбутньому пам’ятнику Івасюкові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, пам’ятник видатному львівському композиторові та співакові Володимиру Івасюкові мають встановити у Львові до кінця жовтня цього року.

«Уже  готовий фундамент під спорудження пам’ятнику. Нам вдалось підігнати кран, що може підняти 25 тонн і встановити кам’яну бригу на місце. Ми деякий час не могли знайти відповідного крану, довелось знімати лінії електропередач, які заважали проїзду крана, перекривати рух транспорту. Але брила вже є на місці», – повідомив в.о. начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Мельник.

Він також зазначив, що відбулись певні зміни щодо використання матеріалів мощення, що може незначним чином впливати на терміни готовності пам’ятника.

Нагадаємо, що ініціатором створення пам’ятника Володимиру Івасюку був Святослав  Вакарчук. 6 серпня 2010 року було затверджено проект пам’ятника. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *