ОСТАННІ НОВИНИ

Претенденток на начальника управління освіти забракували

Львівський портал

|

Конкурсна комісія ухвалила рішення не рекомендувати міському голові Львова жодного з кандидатів, які брали участь у конкурсі на начальника управління освіти. Про це прес-службі Львівської міської ради повідомив один із членів комісії Мирослав Гавриляк. Таке одностайне рішення прийняли всі члени комісії після проведення конкурсу на заміщення вакантної посади.

 «Жоден з кандидатів не відповідав тим вимогам, які були поставлені перед  оголошенням конкурсу на заміщення вакантної посади.  Мала бути повна вища освіта відповідного професійного спрямування, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування та на державних службах на керівних посадах не менше 3-х років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах і управліннях не менше 4 –х років. Повинна бути післядипломна освіта в галузі знань державного управління. Жоден з кандидатів  не мав стажу роботи за фахом  на керівник посадах  в органах місцевого самоуправління або  державного управління і крім того, один з кандидатів не мав післядипломної освіти в галузі знань з державного управління», – повідомив один з членів конкурсної комісії, заступник начальника юридичного управління  Мирослав Гавриляк. Конкурс провели за наполяганнями кандидаток.

     «Під час проведення іспиту та співбесіди всі члени комісії зійшлися на думці, що жоден з кандидатів не відповідає вимогам, необхідним для начальника управління освіти. Тому конкурсна комісія не буде рекомендувати міському голові  жодної з кандидаток на посаду начальника управління освіти», – підсумував Мирослав Гавриляк.

До складу конкурсної комісії входили  перший заступник міського голови Олег Синютка (голова), керуючий справами виконкому Марта Литвинюк (заступник), заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк, головний спеціаліст з кадрових питань відділу кадрів Оксана Блавацька (секретар).

Учасницями конкурсу були Наталія Демчук, президент громадської організації «Французький альянс у Львові» і старший викладач кафедри іноземних мов Комерційної академії та Оксана Ланійчук, юрисконсульт.

Нагадаємо, що зараз в. о. начальника управління освіти є Катерина Гороховська.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *