ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ намагалася незаконно допитати Юлію Тимошенко

Львівський портал

|

Вчора пізно ввечері працівники СБУ здійснили спробу незаконно, у відсутності адвокатів, допитати Юлію Тимошенко у слідчому ізоляторі, інформує прес-служба ВО «Батьківщини».

Як стало відомо, на виконання брудного завдання Януковича СБУ пробує реанімувати справу 15-річної давнини щодо ЄЕСУ – справу, яку було визнано фальшивою та закрито судами ще багато років тому.

Це означає, що, усвідомлюючи необхідність під тиском світової та української громадськості закрити ганебну газову справу, що зганьбила Україну на весь світ, Янукович не збирається припиняти переслідування лідера опозиції. На його замовлення фабрикуватимуться нові, ще більш абсурдні справи проти Юлії Тимошенко, інших опозиціонерів, всіх інакомислячих, хто має сміливість демонструвати свою незгоду з диктатурою.

Стрімко втрачаючи підтримку, давно вже не любимий народом, а, навпаки, йому ненависний, Янукович вже не бачить іншого способу утриматися при владі, крім політичних репресій, тиску та залякувань.

Вчора міліція, яка лише пару тижнів тому продемонструвала повну імпотенцію у боротьбі із злочинністю, штурмувала помешкання лідера «Батьківщини молодої» Євгена Суслова та тероризувала його літніх батьків.

Сьогодні вони здійснили напад на громадську організацію воїнів-афганців – лише за те, що люди виступили проти спроб розкоровілої на межигірських харчах влади забрати у них окуплені бойовими ранами мізерні пільги. Завтра режим обере собі іншу жертву.

Така антидемократична безвідповідальна політика загрожує не лише угодам з ЄС, не лише євроінтеграції, а самому існуванню України як держави і потребує, ще раз наголошуємо, зусиль не лише політичної опозиції, а консолідації всіх патріотів для спротиву авторитарному режиму та звільненню України від кримінальної окупації кланом Януковича.   

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *