ОСТАННІ НОВИНИ

Американці допоможуть Львову знайти інвестора для паркінгів

Львівський портал

|

Меморандум про співпрацю підписали Львівська міська рада та програма USAID в рамках програми розвитку публічно-приватного партнерства для реалізації проекту «Реформування системи паркування автотранспорту» у Львові.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, програма розрахована на два роки і за цей час американські фахівці нададуть львівським посильну допомогу в тому, щоби вибрати найкращі місця для паркінгів у Львові. Також фахівці від USAID допоможуть у пошуку приватного інвестора, котрий вкладе кошти у будівництво цих об`єктів інфраструктури.

За словами керівника програми публічно-приватного партнерства Алана Піпера, рівень розвитку Львова обов`язково не залишився непоміченим серед приватних інвесторів, відтак місто має всі шанси знайти компанію, котра захоче вкласти кошти в будівництво паркінгів.

За словами Садового, мова йде про державно-приватне партнерство, що означає створення структури, де контрольний пакет залишатиметься за міською радою, а 49% належатиме інвестору.

В рамках співпраці місто створить робочу групу за участі представників управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, юридичного управління, управління транспорту та зв`язку, фінансів, а також депутатського корпусу. Робоча група спільно з фахівцями програми повинна буде вже до літа наступного року підготувати модель залучення інвесторів до реалізації інвестиційних проектів в сфері паркування, проекти рішень та ухвал Львівської міської ради, які будуть необхідні для покращення ситуації в сфері паркування і регулювання відповідальності водіїв, та підготує документацію для відбору потенційних інвесторів на конкурсній основі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *