ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада порушила закон при ліквідації відділів освіти – прокуратура

Львівський портал

|

Прокуратура міста Львова підтвердила, що посадові особи Львівської міської  ради порушували  Закон  України “Про доступ до публічної інформації” при прийнятті ухвали про ліквідацію районних відділів освіти. Таку відповідь надіслав заступник прокурора Львівської області, прокурор м. Львова А. Стасів депутату Львівської обласної ради від Народного  Руху України Олександру Ганущину. Про це повідомили у  прес-службі ЛКО НРУ.

Зазначимо,  що  Олександр  Ганущин 17 серпня цього року звертався до прокуратури щодо    порушень вимог ЗУ  “Про  доступ до публічної інформації”  при прийнятті сесією Львівської міської ради ухвали № 725 “Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3704”.

Прокуратура здійснила перевірку і підтвердила, що проект цього рішення не був оприлюдненим відповідно  до вимог ст.15  ЗУ “Про доступ до публічної інформації”, тобто за 20 днів до голосування.

Тому, за наслідками перевірки на усунення виявлених порушень, причин та умов, що їм сприяли, прокуратура міста Львова внесла подання на ім`я Львівського міського голови Андрія Садового.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *