ОСТАННІ НОВИНИ

Чечетов назвав українську діаспору в США "виродками»

Львівський портал

|

Введення санкцій проти українських чиновників та можновладців з боку влади США буде нелогічним, а тому є малоймовірним. Таку думку у коментарі УНН висловив народний депутат з фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

“Якщо влада США піде на такий крок, то це буде суперечити її позиції. Адже влада там сповідує принцип розподілу гілок влади. Я не можу уявити того, щоб Барак Обама наказав судді когось відпустити. То чому вони можуть хотіти цього від Президента України? Суд один для всіх. Якщо влада США вимагатиме від української влади вплинути на суд, змінити судове рішення, то це означатиме, що вони відшмагають себе на очах міжнародного співтовариства”, – зазначив М.Чечетов.

Народний депутат впевнений, що влада США не піддасться на заклики представників закордонних українців і не вводитиме жодних санкцій. Тих же представників діаспори, які звернулися до керівників США, М.Чечетов вважає лжепатріотами.

“Це виродки, а не патріоти. Справжні патріоти такого не заявлятимуть. Батьківщина  – як мати. І нормальний син, якою б мати не була, завжди буде її захищати. І ніколи він матір не зрадить. Якщо покидьок та ублюдок, то він зрадить і рідну матір, і Батьківщину. Можна жити де завгодно, у тих же Сполучених штатах, але якщо ти справжній патріот, то ти ніколи не зрадиш Батьківщину, ніколи не будеш поливати її брудом. А це заяви лжепатріотів, які десь там далеко знаходяться, і поливають брудом. Вони зняли з себе маски і ми побачили їх справжні обличчя – лжепатріотів”, – вважає народний депутат.

Нагадаємо, українці Америки звернулися до керівництва США з проханням обмежити видачу віз і заморозити активи антидемократичного режиму, а також провести слухання в Конгресі щодо санкцій і майбутньої іноземної допомоги уряду України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *