ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік продав авто на запчастини і заявив про її викрадення

Львівський портал

|

Кілька днів тому до Самбірського міськвідділу міліції звернувся 45-річний місцевий мешканець і повідомив про викрадення свого автомобіля «Фольксваген-Джетта».

Як інформує СГЗ ГУМВСУ у Львівській області, самбірчанин розповів правоохоронцям, що залишив свою автівку на вулиці Мазепи, а коли повернувся, то її там уже не було.

На місце події виїхало керівництво міськвідділу міліції і слідчо-оперативна група. У місті оголосили план «Перехоплення». Правоохоронці також перевірили усі можливі місця, де могла бути схована іномарка. Та нічого не знайшли.

Згодом міліціонери таки вийшли на слід злочинця. Ним виявився сам заявник.

Ще у 2007 році «потерпілий» взяв у банку кредит, щоб купити іномарку. Позику вчасно не сплачував, тому був винен одному із банків Самбора кругленьку суму. Нещодавно банк звернувся до суду з позовом про стягнення із чоловіка боргу.

Проте той не мав грошей, щоб погасити кредит, тому вирішив піти обманним шляхом. Продав своє застраховане авто на запчастини, а потім повідомив до міліції про його зникнення.

Таким чином зловмисник мав намір отримати значну суму страховки за, нібито, викрадений автомобіль, а тоді самостійно погасити борг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *