ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські танцівники привезли медалі з IDSA World Open Championship

Львівський портал

|

Вихованці клубу «Аеліта» повернулися з відкритого чемпіонату світу зі спортивних танців з нагородами, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Гуртківці клубу Назар Вітюк – Юлія Мисько та Костянтин Савчук – Галина Пришляк у складі збірної команди України змагалися на IDSA World Open Championship, що відбувся в м. Пекін (Китай). До України обидві пари повернулися з нагородами.

«У категорії «дорослі» Костянтин Савчук і Галина Пришляк посіли друге місце у європейській програмі, а Назар Вітюк і Юлія Мисько здобули третє місце у віковій категорії «молодь до 18 років»  також у європейській програмі танців», – розповів тренер, педагог-організатор УДЮМК Залізничного району Львова управління молоді, сім’ї та спорту Юрій Прочко.

«Колективи, які розвивають наших дітей, заслуговують на пошану. А ті, які працюють над їхнім духовним ростом, а не лише розвивають таланти, – важливіші вдвічі. Тож запрошуємо всіх долучатися до навчання танців. Водночас ми щиро вболівали за наших танцюристів і вітаємо їх і заслуженими нагородами – визнанням їхніх вмінь і таланту», – каже начальник управління молоді, сім’ї і спорту Наталка Федорович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *