З початку року у Львові стало на 20 інтерактивних клубів менше

Львівський портал

|

Кожного тижня представники управління економіки ЛМР, районних адміністрації та управління внутрішніх справ здійснюють рейди в інтерактивні клуби. Завдяки постійній активній роботі спрямованій на боротьбу з гральною діяльністю, кількість гральних клубів у Львові зменшилась з 70 до 57. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Цього місяця з міліцією ми здійснили 19 комісійних рейдів в інтерактивні клуби. Також 43 звернення щодо діяльності інтерактивних клубів було скеровано до правоохоронних органів», – повідомила начальник відділу торгівлі ЛМР Галина Шарко.

Також вчора прихованою камерою був зафіксований факт отримання грошей на здійснення «ставки» в одному з інтерактивних клубів на вулиці Широкій, та факт отримання грошей у букмекерській конторі. Відео буде передано правоохоронним органам.

Нагадаємо, відповідно до закону про зміни щодо заборони грального бізнесу, у представників органів місцевого самоврядування та оперативних служб більше засобів боротьби з гральним бізнесом на місцях. Відповідно до цього закону, терміни «гральний бізнес» та «азартна гра» поширюються на інтерактивні заклади і комп’ютерні стимулятори.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *