ОСТАННІ НОВИНИ

Шестеро осіб покарано за розклеювання оголошень у заборонених місцях

Львівський портал

|

З початку вересня працівники відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» за несанкціоноване розклеювання по місту рекламних оголошень оформили шість адмінпротоколів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Протоколи скеровані на розгляд адмінкомісій відповідних районів, за місцем проживання порушників. Саме адмінкомісії визначають точний розмір штрафів, які накладаються на правопорушників. Сума штрафних санкцій за розвішування рекламних оголошень у недозволених місцях становить від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

Крім того, КП «Адміністративно-технічне управління» проводить також інформативну роботу, з метою попередити розвішування рекламних оголошень у недозволених місцях. Зокрема суб’єктам господарювання, балансоутримувачам інженерного обладнання, власникам культурних, спортивних та розважальних закладів були скеровані листи із нагадуванням про заборону розвішування повідомлень рекламного характеру на елементах благоустрою, стовбурах дерев тощо та про адмінвідповідальність за вчинення даного правопорушення. Також у листах надавалася інформація про місця розміщення по місту інформаційних площин, призначених для безкоштовного розвішування оголошень.

Загалом по місту є 208 інформаційних щитів. І кожен бажаючий може отримати інформацію про місця розташування міських інформаційних площин у кожному з районів Львова, звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» за тел.: 244-31-73.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *