ОСТАННІ НОВИНИ

13 жовтня відбудеться фахове обговорення розвитку району Підзамче

Львівський портал

|

Інститут розвитку міст (Краків, Польща) та Інститут міста (Львів, Україна) проведуть фахове обговорення розвитку району Підзамче у Львові в рамках польсько-українського проекту «Поліпшення якості життя мешканців як ефект програми ревіталізації центральної частини міста Львова». Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Обговорення відбудеться в 304 аудиторії головного корпусу НУ «Львівська політехніка» (вул. Степана Бандери, 12) у четвер, 13 жовтня, о 16.00 годині.

В обговорені візьмуть участь: представники Інституту розвитку міст (IRM, Краків, Польща), Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), Інституту міста (ІМ, Львів, Україна), Львівської міської рада (ЛМР), НУ «Львівська політехніка».

Під час зустрічі планується: Презентація робочої версії програми ревіталізації Підзамче (IRM), презентація напрацювань Німецького товариства міжнародного співробітництва у ревіталізації Підзамче (GIZ), а також презентація можливостей розвитку Підзамче у контексті змін, що відбуваються у Львові (ЛМР);

«Ми розраховуємо на активну участь усіх зацікавлених сторін, оскільки ефективна  та успішна реалізація вимагає вироблення спільного розуміння проблем  та можливостей проекту, а також  спільних зусиль у його втіленні», – повідомили організатори заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *