ОСТАННІ НОВИНИ

О 12 год. по Львову загудуть клаксони автівок

Львівський портал

|

Сьогодні, 12 жовтня, рівно о 12:00 у різних місцях Львова відбудеться акція «Не спи»! – водії тиснутимуть на клаксони своїх авто на підтримку українським політв’язням. Акцію організовує Комітет опору диктатурі.

Комітет закликає львів’ян не бути байдужими та підтримати протест. «Нехай режим  нарешті почує кожного!», – йдеться у повідомленні КОД.

Акція відбуватиметься одночасно у різних місцях: 

1. пл. Ринок 

2. Винниченка, 18 

3. Університет 

4. Львівська обласна прокуратура, просп. Шевченка 

5. Кінотеатр ім. Довженка 

6. ГУ МВСУ у Львівській області, площа Григоренка 

7. Пам’ятник Тарасу Шевченку 

«Вирок винесений  Юлії Тимошенко – це символ остаточного встановлення в країні диктаторського режиму Януковча. Репресії в країні продовжуються, жертвою цинічної та недалекоглядної політики влади вже стала Україна – своїми діями Янукович штовхає нашу країну в «обійми» Росії.

Відсутність демократії, тотальний контроль спецслужб, криваві внутрішні конфлікти, знищення української церкви та українського національного духу – ось до чого призведе диктаторська політика Януковича.

Ви чуєте завивання  сирен. Їх звуки символізують тривогу  в українському суспільстві. Задумайтесь на хвилину про тих, хто уже сидить у тюрмі за свої політичні переконання. Подумайте і про те, хто буде наступним. І коли прийде ваша черга…», – зазначають у КОД.  
 
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *