ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура передала до суду дві справи про хабарництво

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області закінчено розслідування та скеровано до суду дві кримінальні справи про хабарництво, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі про обвинувачення лікаря-нарколога обласного комунального закладу Львівської обласної ради “Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру” щодо одержання хабара та підроблення офіційних документів.

Слідство встановило, що посадова особа наркодиспансеру з корисливих мотивів одержала хабар від учасника ДТП за складання та видачу недостовірного висновку щодо результатів медичного огляду, без зазначення відомостей про перебування особи в стані алкогольного сп`яніння.

Крім того, закінчено розслідування та скеровано до суду кримінальну стосовно заступника одного з міських голів Дрогобицького району області за вимагання та отримання хабара за видачу дозволів на здійснення підприємницької діяльності.

Як встановлено досудовим слідством, посадова особа упродовж червня-липня поточного року вимагала та одержала від приватного підприємця гроші в сумі 1 тисяча доларів США за видачу дозволів на здійснення підприємницької діяльності на території одного з міст Дрогобицького району Львівської області. У ході розслідування на усе належне обвинуваченому майно накладено арешт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *