ОСТАННІ НОВИНИ

У розважальному закладі Львова зловили наркодилера

Львівський портал

|

Працівники Франківського райвідділу спільно з БНОНівцями міського управління затримали ввечері на вході до одного з розважальних закладів Львова 27-річного місцевого мешканця. При собі затриманий мав кілька полімерних пакетиків з білою та жовтою порошкоподібними речовинами, коробки з таблетками та капсулами. Про це повідомляє СГЗ ГУ МВСУ у Львівській області.

Чоловіка відвезли до райвідділку, а вилучені підозрілі речовини скерували на експертизу. Дослідження підтвердило здогадки правоохоронців. Молодик приніс до розважального закладу заборонені психотропні речовини.

Зараз чоловік у райвідділі. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо затриманого.

Уже порушена кримінальна справа за ст. 309 ч.1 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

Такий злочин карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *