ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати вимагають звільняти водіїв-хамів

Львівський портал

|

11 жовтня на засідання постійної комісії інженерного господарства, транспорту і зв`язку ЛМР депутати запросили мешканку з дитиною хворою на ДЦП, яких водій маршрутного таксі №37 з державним номерним знаком ВС1761АА не впустив до салону автобусу, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомив свободівець Тарас Гупало, до нього звернулася мешканка із скаргою на дії водія маршрутного таксі №37.

«Жінка розповіла про те, що їй з дитиною-інвалідом водій не дозволив сісти у маршрутку, при цьому всіляко ображав її. Городянка також повідомила, що один з водіїв цього ж маршруту одного разу навмисно закрив двері і затиснув візок з дитиною. Я порушив це питання на засіданні інженерної комісії, аби покарати водіїв за ницу поведінку», – зазначив Тарас Гупало.

Зі слів голови комісії інженерного господарства, транспорту і зв`язку, свободівця Івана Гринди, комісія вимагатиме від перевізника звільнити водія-порушника без права перевозити пасажирів.

«Реакція на цей кричущий випадок має бути жорстка, ми викличемо водіїв та представника АТП і змусимо власника звільнити їх. Звільнятимуть їх не за власним бажанням, а по статті, аби надалі ці люди не переходили з одного підприємства на інше. Хамство водіїв маршрутного транспорту у Львові набуває масового характеру, тому кожен випадок порушення водіями норм перевезення громадян, розглядатимемо на комісії інженерного господарства. Вже зараз ми збираємо базу даних на тих водіїв, які порушують правила перевезення городян. Закликаємо львів’ян в разі порушення пасажирських прав, звертатися до депутатів та до управління транспорту ЛМР», – зазначив Іван Гринда.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *