ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначать нового начальника управління освіти Львова

Львівський портал

|

Сьогодні, 12 жовтня, у Львівській міській раді відбудеться  конкурс на заміщення  вакантної посади начальника управління освіти, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Розпочнеться  конкурс о 12.00 год. Протягом години конкурсанти матимуть письмовий іспит, куди входять питання з Конституції України, трудового права, законів про освіту тощо. О 14.00 год. розпочнеться усна співбесіда конкурсантів з членами комісії. В комісію входять перший заступник міського голови Олег Синютка (голова), керуючий справами виконкому Марта Литвинюк (заступник), заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів, заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк, головний спеціаліст з кадрових питань відділу кадрів Оксана Блавацька (секретар).

Саме  за підсумками тестування та співбесіди буде визначеного нового очільника  освіти.

Для участі в конкурсі необхідно було до 29 вересня подати заяву. До участі допускалися особи, які мали повну  вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років; післядипломна освіта у галузі знань «Державне управління».

Як  повідомили у відділі кадрів, 2 жінки  подали заявки на участь у конкурсі. Одна з них закінчила Львівський національний університет імені  Івана Франка, працювала з 1996 року викладачем кафедри іноземних мов Львівської комерційної академії. Інша жінка закінчила Національну академію державного управління за двома спеціальностями – «державне управління» та «управління проектами». Працювала менеджером з персоналу, менеджером з адміністративної діяльності відділу міжнародних економічних зв’язків Українського католицького університету, викладачем у цьому вищому навчальному закладі, згодом – юристом.

Нагадаємо, що зараз в. о. начальника управління освіти є Катерина Гороховська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *