ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львова «за» соціальні зупинки

Львівський портал

|

У чотирьох районах Львова відбулися презентації  проекту «Соціальна зупинка». Він передбачає облаштування у спальних районах міста 34-х зупинок, обладнаних за останнім словом техніки.

«Тут будуть зручні лавки, навіси для захисту від опадів, освітлення, велопарковки, туалети, адаптовані для потреб неповносправних. А ще цілодобові продуктові магазини з низькими цінами, електронні табло з інформацією та зони безкоштовного Wi-Fi» – повідомив депутат міської ради Маркіян Лопачак. Понад те, каже міський обранець, усе це не коштуватиме місту ні копійки, витрати візьме на себе компанія, яка погодилася інвестувати у проект власні кошти.

Її представник Павло Коцюруба розповів, що на зупинках також заплановано облаштування двох магазинів – з питною водою та продуктами: «Ми запропонуємо мешканцям соціальний набір – крупи, борошно, макарони, консерви. За рахунок розгалуженої мережі, буде можливість зробити знижку на деякі продукти до 20% від середньої ринкової ціни».

Проект планують подати на розгляд сесії міської ради уже 20 жовтня. Якщо депутати дадуть «добро», нові зупинки постануть у Львові до Євро 2012.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *