ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали — це реальність, з якою треба рахуватися, заявляє Литвин

Львівський портал

|

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин називає Партію регіонів такою політичною силою, що має   найпотужніший потенціал. Про це він сказав сьогодні у Львові на прес-конференції, відповідаючи на питання про можливість об`єднання Народної партії з Партією регіонів.

“Реальністю є те, що Партія регіонів володіє найпотужнішим потенціалом. Можна критикувати цю тезу, але це так…  Я виходжу з тієї істини, зо Партія регіонів –  це реальність і  цю реальність треба сприймати, щоби направляти країну і владу в річище творення” – наголосив спікер.

Водночас він підкреслив, що Народна партія має багато кваліфікованих фахівців і він не хоче, щоби вони не загубилися. Також він хоче, щоби його власна позиція — людини яка не сприймає крайнощів –  також була присутня в політичному житті України.

“В сукупності це призвело до того, що консультації, які ми мали з Партією регіонів в 2007 році, пожвавилися в плані поєднання зусиль” – наголосив він.

Водночас Литвин скрушно запевнив, що повернутися у владу в Україні дуже важко і практично неможливо.

“Мушу вам сказати, що повернутися в політику дуже складно — практично неможливо, бо відчавлюють пальці, руки, ніхто не хоче пропускати, бо кожен думає, що це відбувається за рахунок його політичної сили. Тоді ми прорвалися і сьогодні ніхто не скаже, що фракція не має конструктивної позиції” – заявив Голова Верховної Ради.

Також він підкреслив, що не знає, що таке опозиція, а знає, що таке вміти працювати і відстоювати свою думку за допомогою аргументів.

“Якщо ми знайдемо компроміс між партіями, то Україна здійснить прорив у цивілізований світ. У нас вся пара іде у війну, а не у практичну роботу” – підсумував Литвин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *