ОСТАННІ НОВИНИ

Постанову про скасування переходу на зимовий час можуть переглянути – Литвин

Львівський портал

|

Голова Верховної Ради Володимир Литвин припускає, що рішення про скасування переходу на зимовий час можуть переглянути. Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

«Потрібно вивчити думку фахівців і уряду, після чого прийняти рішення, яке потрібне людям. Якщо було прийняте помилкове рішення, то не буде нічого страшного, коли його скасують», – сказав Голова ВР.

Водночас він підкреслив, що критика цієї постанови з’явилася уже після її ухвалення. За словами В.Литвина, коли готували цей проект ухвали, то в уряді сказали, що збитки для ТЕК можуть становити 300 млн. І тільки після того представники уряду почали критикувати цю постанову. Також, за його словами, з’явилися критичні зауваження й від фахівців, адже скасування переведення годинника на годину вперед найбільше відчують на собі власне жителі західної України.

На думку Володимира Литвина, потрібно розглянути це рішення ще раз, але для цього потрібна єдина думка уряду і вивчення позиції фахівців з цього приводу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *