ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоцькій вже покладено 20% бруківки, а на Личаківській – 28%

Львівський портал

|

На вулиці Городоцькій вже повністю влаштовано дорожнє корито, на закінченні роботи з дренажем (75%) та зведення нових підземних комунікацій (водопроводу та каналізації), влаштування піщаної та щебеневої подушки (75%). Зараз тривають роботи з влаштування бетонної основи. Вже зроблено більше 55% робіт. Також підрядна організація приступила до влаштування тротуарів: на 26% покладено збірні тротуарні плити, замощено 3% тротуарів.

Як повідомив прес-службі Львівської міськради директор «Львівавтодор» Олег Береза, на вул Городоцькій на проїжджій частині вже покладено 20% бруківки.

«У Львові протягом багатьох років дороги не ремонтували взагалі. Тому зрозумілою є ситуація, коли майже кожну дорогу потрібно відновлювати. Місто знайшло якісну допомогу у цьому питанні. Спільно з ЄБРР ми активно працюємо по об’єктах, де пролягають трамвайні колії. Аби відновити дорожнє полотно, на жаль, без закриття вулиць для проїзду транспорту не обійтись. Тому ми просимо мешканців з розумінням поставитись до тих робіт, які тривають. Уже незабаром роботи будуть завершені», – розповідає директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

На вул Личаківській вже покладено 28% бруківки. Трамвайні бетонні плити зібрані на 60%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *