ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали двох митників-хабарників

Львівський портал

|

Сьогодні на підставі наданої Львівською митницею інформації у МАПП «Краковець – Корчова» Головним Управлінням МВС України у Львівській області проведено заходи, під час яких викрито двох посадових осіб Львівської митниці, котрі. Про це повідомили у прес-службі митниці.

Посадовці, використовуючи службове становище, вимагали та отримали від громадянина України хабара в розмірі 400 євро за сприяння у пропуску через митний кордон та ввезенні на митну територію України із Республіки Польщі автозапчастин без належного оподаткування. Спіймані на гарячому хабарники на даний час затримані, правоохоронні органи вирішують питання щодо застосування до них запобіжних заходів.

Львівська митниця, як заявив її начальник Денис Пудрик, і надалі очищатиме свої ряди від осіб, які протиправними діями компрометують митні органи, завдають економічної шкоди державі, підривають авторитет митної служби. Посадові особи митниці, які забувають про обов’язок захищати інтереси держави, а думають лише про власну вигоду, не мають перспективи перебування на державній службі та нестимуть невідворотну відповідальність згідно з чинним законодавством.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *