ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться майстер-клас із флористики

Львівський портал

|

У середу, 13 жовтня, для всіх охочих дітей шкільного віку відбудеться майстер-клас із флористики. Місце проведення: приміщення клубу «Сонечко-1» (вул.Мазепи,13а) УДЮМК Шевченківського району Львова управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
«Образотворче мистецтво – не тільки прекрасний спосіб самовираження, але і помічник у дитячому розвитку. Тому ми хочемо навчити дитину творчо дивитися на все, що нас оточує, та виразити своє бачення світу і навколишніх речей. У цьому процесі нам слушно допоможе флористика. Займаючись творчістю, дитина дає вихід своїм емоціям, у неї розвивається образне мислення, уява, смак, почуття кольору та форми, моторні навички. Останні, що важливо, в значній мірі впливають на активізацію розумової діяльності», – наголошує керівник управління молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович.
«Поєднуючи різні рослинні матеріали дитина удосконалює координацію своїх рухів, що впливає не тільки на розвиток мови і мислення, але і на нервову систему в цілому. Для діточок рослинність у поєднанні з фантазією компонування – це дуже корисне і до того, ж захоплююче заняття.
Отож запрошуємо усіх бажаючих (по можливості мати природній матеріал)», – розповіла педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району Львова управління молоді, сім’ї та спорту Анна Сух.
Початок майстер-класу о 16.30 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *