ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового кажуть, що «Фест» за останні роки отримала чи не найбільше дозволів

Львівський портал

|

Як повідомили прес-службі Львівської міської ради у відділі торгівлі , протягом 2009-2010 років, ТзОВ «Мережа концептуальних авторських ресторанів «Фест» видано 10 дозволів на розміщення об’єктів ресторанного господарства.

«На сьогоднішній день не мають дозволів на розміщення об’єктів ресторанного господарства кав’ярня «Старенький трамвай» на пл.Галицькій,20, ресторан «Бернардинське подвір’я» на вул.Валовій,20», – зазначили у відділі торгівлі.

«Усі підприємці міста повинні чітко дотримуватись чинного законодавства. Якщо є рішення суду про демонтаж, то споруда має бути демонтованою.

Місто підтримує приватних підприємців. Щотижня у міську раду надходить багато звернень про отримання дозволів на розміщення літніх майданчиків. Більшість отримує дозвіл.

Компанія «Фест» протягом останніх років також отримала 10 погоджень на розміщення літніх майданчиків та функціонування закладів громадського харчування.

Ця цифра, порівняно з іншими компанія, значна. З компанією не було б проблем, якби вони самочинно, без погоджень, ігноруючи громадськість і всі принципи, не почали будувати павільйон у Бернардинському дворику», – зазначила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.

Нагадаємо, щодо незаконних дій встановлення літнього майданчика у Бернардинському дворику є рішення судів – Господарського суду Львівської області, Апеляційного господарського суду та Вищого господарського суду, де підтверджено, що об’єкт у Бернардинському дворику був самосудом.

«Щодо інших закладів зазначеної мережі, то ті заклади, які діють у відповідності до чинного законодавства України, жодних претензій до компанії, до засновників компанії ні Львівська міська рада, ні її виконавчі органи, пред’являти не будуть. Щодо тих закладів, які реконструйовані, збудовані, встановлені з порушенням, наші дії будуть відповідно до чинного законодавства України», – зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *