ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили створення Туристичного альянсу

Львівський портал

|

Найбільші гравці туристичного бізнесу Львова обговорили вчора можливість створення Туристичного альянсу – організації, яка б мала допомагати у розвитку туристичного бізнесу у нашому місті, а також сприяти підняттю якості надання послуг у закладах, які пов’язані з туристичною сферою. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ми хочемо об’єднатися, щоб було зручно і нам, професійним гравцям на ринку туристичних послуг, і мешканцям  та туристам. Всі ми зацікавлені у збільшенні потоків туристів до Львова. І тому об’єднання зусиль міської влади та бізнесу дасть нам змогу зробити новий, якісний стрибок у цьому напрямку», – зазначив ресторатор Марк Зархін.

«Будівництво  нового аеропорту та злітно-посадкової смуги дасть змогу нам приймати туристів з інших країн та континентів. Підготовка міста до Євро-2012 допомагає  у розвитку необхідної інфраструктури та привертанні уваги до міста», – зазначив директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний.

Також на зустрічі відбулося обговорення  майбутньої діяльності, складу керівництва та інших організаційних питань.

Нагадаємо, що у місті діє Стратегія конкурентоспроможності, яка визнала туризм одною з пріоритетних галузей розвитку міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *