ОСТАННІ НОВИНИ

Львів охопить модна лихоманка: українські та закордонні дизайнери презентують найкращі колекції

Львівський портал

|

У Львові з 25 жовтня стартує восьмий сезон Lviv Fashion Week. Колекції весна/літо 2012 продемонструють більш ніж 40 дизайнерів з України, Польщі, Сербії, Латвії, Росії, Білорусії та інших країн. Гостей Львівського Тижня Моди також чекає відкриття спеціальної експозиції fashion-фотографії, презентація  книги-двотомника історика моди Наталії Резанової та нового проекту «In AVANT GARDE». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив організатор Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько.

Вже традиційно в рамках тижня моди пройде конкурс молодих дизайнерів «САБОТАЖ-2011», який проводиться у партнерстві з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу «The Golden Thread». Заявки на презентацію своїх колекцій подали 29 дизайнерів-початківців. Автор найкращої колекції отримає Гран-прі та стане учасником Fashion Week Poland у травні 2012 року.

Черговою подією Львівського Тижня Моди стане новий проект «In AVANT GARDE» – присвячений авангарду в моді і мистецтву в моді. В рамках заходу покажуть авангардні колекції та окремі образи, виставки, інсталяції, продемонструють колекції з нетрадиційних матеріалів.

Окрім того, в рамках Lviv Fashion Week черговий раз проводитиметься соціальний проект «Я не один…». Зібрані кошти під час благодійного показу відомої української дизайнери Роксолани Богуцької направлять на організацію унікальних операцій, які не проводились в Україні раніше.

Організатори Lviv Fashion Week очікують, що цьогорічний тиждень моди відвідає приблизно 12 тисяч осіб.

Триватиме Львівський Тиждень Моди з 25 по 30 жовтня. Проекти і покази з 25-27 жовтня відбуватимуться в ТЦ Інтерсіті (Чорновола, 67 г), покази основного складу 28-30 жовтня у Виставковому центрі Shuvar-Expo (Хуторівка, 46). В перші три дні тижня моди відвідати заходи можна буде безкоштовно. А квитки на основні та благодійні покази з 28 жовтня коштуватимуть від 100 і до 500 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *