ОСТАННІ НОВИНИ

«Концерн Галнафтогаз» залучив на розвиток мережі «ОККО» ще 35 млн дол. США

|

Інвестиційний фонд ADM Capital та «Концерн Галнафтогаз» підписали угоду про залучення інвестицій на суму 35 млн дол. США. Залучення інвестицій відбулося шляхом створення спільного підприємства, засновниками якого є ADM Capital та «Концерн Галнафтогаз». Юридичний супровід інвестиційної угоди здійснювали, зокрема, компанії «Делойт», «Кліфорд Чанс» та «Герберт Сміт». 

«Незважаючи на складну ситуацію на світових фінансових ринках, наша компанія активно реалізовує свою амбітну програму розвитку мережі АЗК «ОККО», – каже віце-президент «Концерну Галнафтогаз» Василь Даниляк. – Наш проект з ADM Capital є ще одним вагомим кроком з реалізації цієї програми, оскільки дозволить додатково розширити мережу АЗК «ОККО» у тих областях України, де наша присутність поки що є незначною. Йдеться про Дніпропетровську, Донецьку та Луганську області, де наша мережа сукупно поки що налічує 13 АЗК»
Згідно із Стратегічним планом розвитку «Концерну Галнафтогаз», до 2016 року компанія планує збільшити мережу АЗК «ОККО» до 550 автозаправних комплексів. 
«Ми вже не перший рік співпрацюємо з інвестиційним фондом ADM Capital, який власне спеціалізується на інвестиціях в ринки, що розвиваються. І ми дуже раді, що навіть в умовах невпевненості на ринках капіталу в Європі, приватні інвестори не бачать перешкод для реалізації успішних інвестиційних проектів в Україні, – наголосив партнер «Делойт» Григорій Павлоцький. – Ми також вдячні нашим партнерам – міжнародній юридичній компанії Herbert Smith за юридичну підтримку з англійського права».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *