ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде форум Lviv iCamp 2011

Львівський портал

|

8 жовтня у Львові відбудеться другий традиційний Lviv iCamp 2011, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Цього разу форум збере близько 650 учасників та доповідачів з різних куточків України. Зокрема, серед доповідачів – відомий блогер Леся Оробець, представник Google Максим Макаренко, представник Bigmir.net, korrespondent.net Ельдар Нагорний та Вікторія Бондар, власник найбільшої в Україні Facebook-сторінки Максим Терешко, директор супермаркету ліцензійного програмного забезпечення «Софткей-Україна» Анна Боднарчук.
На форумі буде представлено 7 різних потоків: інтернет-маркетинг для професіоналів; інтернет для підприємців; «Електронна комерція» & «SocialMedia»; «Інтернет-бізнес та LvivStartupClub»; «BlogCamp+ громадський активізм»; «Оптимізація бізнесу»; «Web-development».
«Максим Терешко готує дуже цікаву тему про зв`язок соціальних мереж з бізнесом. Також запланована відео-конференція з керівником інтернет-сервісу ProstoPrint.com Денисом Олейніковим. Ганна Сівкова розкаже про інтернет-стьоб, як засіб громадського впливу», – розповів організатор форуму Lviv iCamp 2011 Ростислав Чайка.
На форумі Lviv iCamp можна буде отримати інформацію «з перших уст» – від практиків інтернет-маркетингу, знайти однодумців та партнерів, обговорити новинки у сфері інтернет-маркетингу, а також перейняти найкращий досвід від успішних компаній.
«Під час форуму заплановано провести унікальний в рамках України круглий стіл про перспективи української мови та україномовних проектів в інтернеті. Знаємо, що переважна більшість українських проектів ведуться російською мовою. Але є тенденція до того, що кількість україномовних користувачів збільшується», – розповів організатор форуму Lviv iCamp 2011 Ростислав Чайка.
Lviv iCamp пройде у приміщенні Українського  Католицького Університету (вул. Хуторівка, 35а).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *