ОСТАННІ НОВИНИ

На 24 Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан у Львові зберуться майже 200 спортсменів

Львівський портал

|

У Львові відбудеться 24 Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан. В семінарі будуть приймати участь люди, які практикують бойові мистецтва з України (Львів, Київ, Кам’янець-Подільський), Польщі та Чехії. На татамі очікується близько 200 учасників, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В рамках семінару відбуватимуться тренування для дітей та дорослих, майстер-класи з айкідо, а також ембутакай – показові виступи-змагання (унікальний захід, спрямований на відродження старовинних японських традицій демонстрації та оцінювання якості виконання технік, згуртованості команд, чіткості та сили показаних прийомів). Захід  відбуватиметься в СК «Динамо», що на вул. Вітовського.

«Вже вдруге на цю подію приїде до нашого міста майстер із Японії –  голова організації Айкідо Йосінкан, син засновника Айкідо Йосінкан  Ясухіса Сіода сенсей (8 Дан Айкідо Йосінкан, Токіо)», – розповів організатор заходу, президент Академії Айкібудзюцу, головний інструктор Львівської обласної Федерації Айкідо Йосінкан сенсей Олександр Козловський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *