ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанують пам’ять Стівена Джобса

Львівський портал

|

Учасники ІТ-форуму Lviv Іcamp вшанують пам’ять ідеолога компанії Apple – Стівена Джобса, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Сьогодні вранці я дізнався про те, що не стало Стівена Джобса. Для мене це людина, яка змінила світ. Яка показала, що спілкуватись можна «на ходу» і показала гарний пристрій для цього. Без Стівена Джобса наш світ зараз був би зовсім іншим. Це дійсно неймовірна втрата. Я ще не знаю, як, але на форумі ми обов’язково вшануємо пам’ять цієї геніальної людини. Можливо це буде хвилина мовчання, можливо доповідь, я буду думати над цим», – повідомив організатор форуму Lviv Icamp  Ростислав Чайка.

Нагадаймо, в суботу 8 жовтня у Львові відбудеться наймасштабніша ІТ – подія року – традиційний інтернет-форум Lviv Icamp.

Довідка

Стівен Джобс – американський інженер і підприємець, співзасновник і генеральний директор американської корпорації Apple Inc. Джобс також був засновником і колишнім генеральним директором студії Pixar. В кінці 1970-х років Джобс зі співзасновником компанії Apple Стівом Возняком створили один з перших комерційно успішних персональних комп`ютерів. На початку 1980-х років Джобс був у числі перших людей, що звернули увагу на комерційний потенціал миші при використанні її в графічному інтерфейсі користувача.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *