ОСТАННІ НОВИНИ

Київських студентів агітують приїжджати до Львова

Львівський портал

|

У Київському національному університеті ім. Шевченка розпочались Дні Львова. Зокрема, на площі та біля входу в головний корпус університету студентам роздають листівки «Зустрінемось у Львові» та запрошують приїхати на вік-енд до Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Студенти є однією з найбільш мобільних груп населення. Адже рішення про поїздку вони приймають надзвичайно швидко, якщо їм щось сподобалось. Натомість ми намагаємося не лише показати на скільки Львів – це вдале місце для подорожі. Ми ще й намагаємось закохати студентів у Львів, щоб вони розповіли про місто іншим студентам», – зауважила керівник відділу промоції міста Галина Малець.

На листівках з однієї сторони розміщена фотографія Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. А з іншої сторони розміщено перелік найближчих подій у Львові, цікаві факти про місто та цікаві веб-сайти про Львів. Окрім того, на листівці зображено карту, як дістатись з Києва до Львова. 

Також київським студентам покажуть виставу театру «Воскресіння», а о головною подією стане – відкрита лекція заступника міського голови  Львова Василя Косіва про розвиток туризму.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *