ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали ймовірного вбивцю львівського бізнесмена Кульчицького

Львівський портал

|

Затриманий за вбивство запорізького бізнесмена також може виявитись виконавцем замовного вбивства львівського бізнесмена Ігоря Кульчицького. На сьогодні підозрюваний знаходиться у київському СІЗО, – пише газета «Ратуша».

Як пише видання, правоохоронці затримали чоловіка на прізвище Лелека за підозрою у вбивстві запорізького бізнесмена Олександра Семенова, якого у 2009 році розстріляли в Києві в салоні власного авто. Проте, як з’ясувалось пізніше, затриманий також відомий в кримінальних колах під прізвиськом «Нєдєля». Саме його львівські правоохоронці розшукували за підозрою у вбивстві Ігоря Кульчицького.

Детальніше читайте тут.

Нагадаємо:

Львівського бізнесмена Ігоря Кульчицького вбили поблизу шахового клубу, що на вулиці Фредра, 1, 17 липня 2008 року. Приблизно о 09.30 у присутності численних свідків двоє невідомих, заїхавши з боку вул. Князя Романа у синьому Volkswagen Golf, припаркували авто неподалік входу до приміщення Львівської інвестиційно-будівельної компанії, власником і директором якої був Ігор Кульчицький і його бізнес-партнер і співзасновник Павло Федів. 

Бізнесмени припаркували власний бордовий джип, і нічого не підозрюючи, підійшли до офісу. Їх відразу обстріляли з двох видів зброї. Контрольних пострілів не робили. В тіло  Кульчицького влучили 9 куль, Федіва двома кулями поранили в стегно. З місця події вилучили 12 гільз калібру 7,65 мм. Цього ж дня спалений Volkswagen Golf убивць знайшли в парку Знесіння.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *