ОСТАННІ НОВИНИ

Захист судді-«колядника» оскаржив вирок

Львівський портал

|

Захист екс-судді та голови Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича оскаржив вирок Оболонського райсуду м.Києва, пишуть «Українські новини».

Як повідомив адвокат Зварича Станіслав Цвєтинський, він подав апеляційну скаргу 4 жовтня в Апеляційний суд Києва. Захист просить скасувати вирок підзахисному і закрити кримінальну справу через відсутність події злочину.

Як повідомляли «Коментарі», суд засудив Зварича до 10 років позбавлення волі за отримання хабарів на загальну суму 963 тис. гривень.

Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича за звинуваченням у хабарництві в грудні 2008 року. В ході обшуків у кабінетах і квартирах судді та його 6 колег правоохоронці виявили та вилучили $1 млн. і 2 млн. гривень.

Суддя заявив, що збирався передати гроші, знайдені в його кабінеті, церкві, щоб допомогти малозабезпеченим, а гроші, знайдені в кабінетах його колег, за словами Зварича, нібито призначалися на ремонт приміщення суду, де він працював. За словами Зварича, частина грошей потрапила до нього в кабінет як результат традиційного народного обряду «засівання».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *