ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Кузнєцов повернувся в “Карпати»

Львівський портал

|

Сергій Кузнєцов повернувся у розташування львівських “Карпат”. Форвард виконуватиме свої професійні обов’язки згідного контракту. Втім, це ще не означає, що у стосунках Кузнєцова із львівським клубом настала ідилія. Про це сам футболіст повідомив “ФУТБОЛ 24”.

Нагадаємо, 22 серпня Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ відмовив у задоволенні вимог Сергія Кузнєцова до львівських “Карпат”. Футболіст вимагав погашення клубом заборгованості по зарплаті за п’ять місяців та компенсацію власних витрат на лікування. Дисциплінарний орган зобов’язав повернутися Кузнєцова у розташування клубу і приступити до виконання професійних обов’язків згідно чинного контракту. Рішення КДК футболіст отримав лише цього тижня. Цим самим чиновники порушили встановленні на це терміни.

“Я зобов’язаний виконувати рішення КДК, тому і повернувся в розташування клубу, – розповів Сергій Кузнєцов. – Уже спілкувався із хлопцями, дуже задоволений, що знову тренуватимуся з ними. Кількома словами перекинувся із Олегом Кононовим та Юрієм Дячуком-Ставицьким. Не знаю, чи тренуватимуся із основою і чи розраховує на мене наставник. Думаю, усе залежатиме від позиції почесного президента клубу Петра Димінського. Ми ще з ним не зустрічалися, тому не знаю, як розвиватиметься ситуація надалі. Моя позиція не змінилася – хочу, аби мені виплатили заборгованість по зарплаті та оплатили лікування в Німеччині. Якщо клуб не задовольнить мої вимоги, буду подавати апеляцію на рішення КДК”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *