ОСТАННІ НОВИНИ

Проект «Language School» стартував у Львові

Львівський портал

|

У Львові стартував проект «Language School», який дає змогу львівським студентам поглибити свої знання з англійської мови, та поспілкуватися зі студентами з інших країн, вивчивши нові культурні традиції. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Language School» – це освітній проект, розрахований на студентів, які прагнуть покращити  свій рівень володіння англійською та поспілкуватись із студентами з інших країн. Language School є одним із найуспішніших проектів студентської організації AIESEC у Львові та проводиться вже втретє.

Загалом до участі в проекті зголосилися 80 студентів. З понеділка до четверга в них проходять 2-годинні заняття, де відбувається спілкування між учасниками, розмовні ігри, презентації. В кінці кожного заняття учасники отримають завдання, яке необхідно виконати. Заняття проводяться зранку або ввечері задля того, щоб студентам було зручніше їх відвідувати.

Разом з львівськими студентами участь в програмі беруть шість стажерів з Індонезії, Бразилії, Великобританії та Туреччини, в спілкуванні з яким наші студенти мають можливість дізнатися про особливості культури тих країн, які вони представляють, а також особисто поспілкуватися англійською мовою.

Найбільше до участі зголосилися студенти НУ «Львівська політехніка», ЛНУ ім. І. Франка та Львівської комерційної академії. По завершені навчання учасники отримають  відповідний сертифікат.

Також нагадаємо, що зараз відбувається набір  в організацію AIESEC, а також на навчальну програму Act.In.Ua.

Довідка

Більш детальна інформація на сайті: www.aiesec.lviv.ua

AIESEC – це найбільша та найпотужніша  міжнародна, неполітична, некомерційна  організація, що розвиває молодь та сприяє вирішенню суспільних проблем. Представлена в 110 країнах світу, організація об’єднує 38 тисяч студентів в 1700 університетах та керована студентами і молодими спеціалістами, що цікавляться лідерством, менеджментом та питаннями світового розвитку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *