ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня визначать начальника управління освіти

Львівський портал

|

Наступного тижня відбудеться конкурс щодо визначення нового начальника управління освіти. 12 жовтня у Львівській міській раді відбудеться конкурс на заміщення вакантної посади. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На 12.00 год. передбачено письмове тестування, а в 14.00 год. відбудеться співбесіда з конкурсантами. Саме за підсумками тестування та співбесіди буде визначеного нового очільника львівської освіти.

Як повідомили у відділі кадрів, обидва кандидати — жінки. Одна з них закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка, працювала з 1996 року викладачем кафедри іноземних мов Львівської комерційної академії. Інша претендентка закінчила Національну академію державного управління за двома спеціальностями – «державне управління» та «управління проектами». Працювала менеджером з персоналу, менеджером з адміністративної діяльності відділу міжнародних економічних зв’язків Українського католицького університету, викладачем у цьому вищому навчальному закладі, згодом – юристом.

Нагадаємо, що зараз в. о. начальника управління освіти є Катерина Гороховська.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *