ОСТАННІ НОВИНИ

Утримання львівського стадіону коштуватиме 2 млн дол. на рік - Цимбалюк

Львівський портал

|

Утримання стадіону у Львові, за попередніми підрахунками, буде коштувати 2 млн доларів на рік. Про це сказав голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк.

“У зв’язку з високою вартістю утримання наразі створюється державна агенція, яка займатиметься безпосередньо тим, аби стадіон використовувався якомога активніше. Ця агенція – ідея Бориса Колеснікова, і я за це йому вдячний. Особисто я не маю жодного сумніву, що оренда стадіону буде сформована таким чином, аби приносити статки як для тих, хто проводить заходи, так і для держави”, – сказав М.Цимбалюк.

Він зауважив, що обласна адміністрація активно співпрацює із фахівцями, які готують стадіон до урочистого відкриття і які потім працюватимуть у профільному управлінні.

Губернатор Львівщини також відзначив, що його особисті плани щодо XI Міжнародного економічного форуму в Трускавці стосуються впровадження нових інвестиційних проектів у вугільну промисловість.

“Мої очікування пов’язані з новими проектами, які плануємо реалізувати у вугільній промисловості. Зокрема, ці проекти стосуються модернізації наявних та розробки нових шахт. Одним з доказів того, що Львівщина цікава не тільки Європі, є те, що на Форумі в цьому році значно ширше, ніж будь-коли, буде представлена Китайська Народна Республіка”, – сказав М.Цимбалюк.

За його словами, Львівська область має унікальне географічне положення, і поштовхом для того, аби нею зацікавились не лише в Європі, а й у всьому світі, стало Євро-2012.

Раніше повідомлялось, що віце-прем’єр-міністр – міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко підтвердив свою участь в XI Міжнародному економічному форумі, який проходитиме в місті Трускавець 14-15 жовтня. 

УНН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *