ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк таки зізнався, де бере гроші на партію

Львівський портал

|

Членських внесків партії «Фронт Змін» вистачає лише на утримання офісу та видання партійної газети, всі інші кошти на центральний рахунок партії перераховують партійці, які мають бізнес. Про таке в ефірі «5 каналу» заявив лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк.

«Є члени партії, які тебе підтримують, є членські внески. Членські внески в нас по 5 гривень – цих внесків вистачає на, щоб утримати офіс і на те, щоб видавати газету. Проте є бізнес, який є в членів партії і вони щомісячно вносять на центральний рахунок партії кошти: для того, щоб заплатити зарплату, для того, щоб заплатити рекламу, і для того, щоб провести компанію. Тому що ці люди уже з тобою разом, ці люди підтримують тебе і ти підтримуєш їх», – сказав він.  

А.Яценюк підкреслив, що ніколи ні торгував і не буде торгувати місцями у виборчому списку партії. «Авжеж ні. Тому що – це політична проституція, ти не можеш торгувати списком. Якщо ти продав місце в списку, це з не магазин», – підкреслив Яценюк.

Як повідомлялося, заступник голови партії «Сильна Україна» Олександра Кужель неодноразово заявляла, що партію «Фронт змін» Арсенія Яценюка «купив» Рінат Ахметов 

Вона впевнена, що тільки на утримання центрального офісу партії коштує десь $ 200-300 тис. на місяць. При цьому Кужель категорично не згодна з тим, що партія може існувати за партійні внески.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *