ОСТАННІ НОВИНИ

Львові стартує виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник»

Львівський портал

|

У Львові від завтра стартує виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Участь в ярмарку візьмуть понад 70 місцевих підприємств, які працюють в різних галузях економіки, зокрема легкої, харчової, целюлозно-паперової, хімічної промисловості, виробництва меблів, товари повсякденного вжитку тощо. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Цьогорічний захід стане вже четвертим за часи його проведення. Виставка – хороший спосіб для підприємців представити свій товар на вибір покупця, знайти клієнта, тим самими збільшивши свій товарообіг, а також познайомитися з новими діловими партнерами для розвитку свого бізнесу та його розширення. Логотипом виставки-ярмарку і надалі залишатиметься марка «Купуй львівське».
Окрім самої виставки, протягом 4 днів також відбуватимуться семінари, тренінги, круглі столи, презентації, дегустації, заходи популяризації робітничих професій «Майстри моди та краси», в якій беруть участь професійно-технічні навчальні заклади легкої, харчової промисловості, сфери обслуговування та побуту, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!», виступи Руслани Калини.
Ви

ставка-ярмарок відбуватиметься у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) і триватиме до 9 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *