ОСТАННІ НОВИНИ

Львів подарує Одесі лева-паяца

Львівський портал

|

Сьомого жовтня в Одесі розпочнуться Дні Львова, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Офіційне відкриття відбудеться о 12.00 год. на вул. Дерибасівській.

Участь у відкриті візьмуть мери Львова та Одеси Андрій Садовий та Олексій Костусєв, представники мерій двох міст, офіційні партнери заходу. Особливістю відкриття стануть виступи львівських акторів та одеських музикантів, а також вручення подарунку від львівської громади одеситам – кам’яного лева. Одеса отримає «Львівського Лева-паяца» авторства Влодка Кауфмана.

«На відкритті виступлять їхні джазові колективи, а також наші артисти. Актори театру «Воскресіння» покажуть короткий 10-хвилинний виступ. Окрім того, ми подаруємо Одесі лева. Він стоятиме на вул. Дерибасівській протягом 2 днів, поки відбуватимуться Дні Львова в Одесі. Після того Одеська міська рада визначить його подальше місце», – зазначила Галина Малець.

Протягом дня на вул. Дерибасівській роздаватимуть листівки «Запрошуємо до Львова», також відбудуться акції від партнерів заходу. Так, «Світоч» проводитиме дегустацію та продаж своїх виробів. А «Галичина» пригощатиме йогуртом студентів. Окрім того відбуватиметься виставка-продаж «Ляльковий світ», де будуть представлені львівські  авторські ляльки.

«Цього разу ми долучаємо до нашого заходу виставку-продаж громадської організації «Ляльковий світ». Одесити матимуть змогу подивитися на роботи львівських лялькарів і придбати ці ляльки», – розповіла Галина Малець.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *