ОСТАННІ НОВИНИ

Переможці «Котим’яча» супроводжуватимуть футболістів на ЄВРО 2012

Львівський портал

|

Цього тижня розпочався районний етап Кубка Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» під гаслом «Назустріч ЄВРО», який організовують департамент «ЄВРО 2012» спільно з компанією «Макдональдс».

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, переможці турніру будуть супроводжувати футболістів на Чемпіонаті Європи з футболу 2012 року.

«Це вже вчетверте відбувається Кубок Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч», який охоплює 100 загальноосвітніх шкіл Львова з усіх 6-ти районів міста. І перемога в цьому Турнірі є особливо важливою, оскільки команда, яка посяде перше місце, матиме честь супроводжувати європейських футболістів на стадіон під час матчів УЄФА ЄВРО 2012™», – розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.

Цьогоріч було введено нову вікову категорію: участь беруть школярі 6-9 років. За умовами змагань, команди складатимуться з десяти учасників. У складі кожної з команд повинно бути не менше трьох дівчат. Крім того, під час гри на полі серед гравців повинна бути хоча б одна дівчина.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *