ОСТАННІ НОВИНИ

Держко очолив внутрішню політику Цимбалюка, а Романів куруватиме сімейні справи

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк підписав низку кадрових розпоряджень, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема, згідно із розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 27 вересня 2011 року,  виконання обов’язків начальника управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації покладено на Ірину Романів.

Водночас виконання обов’язків начальника головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації облдержадміністрації покладено на Ігоря Держка.

Згідно із розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 27 вересня 2011 року, виконання обов’язків начальника головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації покладено на Яциковського Богдана Ігоровича, а  виконання обов’язків начальника головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій покладено на Наталію Гамкало.

Згідно із розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації  від 30 вересня, виконання обов’язків начальника відділу національностей та релігій облдержадміністрації покладено на Кураша Романа Івановича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *