ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада залишилася без свого телебачення

Львівський портал

|

Сьогодні, о 12-00 Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила результати конкурсу на ефірне мовлення на 12 телевізійному каналі у Львові. Про це пише в своєму блозі на “Українській правді” лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.
О.Тягнибок зазначає, що Нацрада відібрала чотири години ефірного мовлення у “Львів-ТБ”, засновником якого є Львівська облрада.

“Львів-ТБ” був одним із небагатьох інформаційних майданчиків, на якому львів`яни могли спостерігати прямі трансляції сесій рад та чути правду від опозиційних до чинного режиму депутатів та політиків. В ефірі цього каналу поширювалася інформація про корупцію в органах влади, зокрема – на митниці, про знищення львівських лісів, про тиск на підприємців, про неприпустимість наступу влади на українську історичну пам`ять, національні та соціальні права українців” – зазначає О.Тягнибок.
Як зазначено у повідомленні, Нацрада передала ці години мовлення Львівській обласній державній теле-радіокомпанії, підпорядкованій центральній владі і підконтрольній ОДА.
“Відтепер, очевидно, мешканці Львівщини не матимуть змоги у прямому ефірі спостерігати за сесіями місцевих рад, слідкувати за діяльністю своїх обранців у радах. Натомість, громаду Львівщини годуватимуть владним офіціозом про “кровосісєй” та щоденними монологами намісника Януковича на Львівщині” –

Комунальне підприємство “Телекомпанія” Львів-ТБ” створене Рішенням сесії Львівської обласної ради від 20.06.2000 року N312 “Про внесення змін до рішення обласної ради від 9.12.1998 року N89 “Про регіональне телебачення” і діє згідно із Законами України “Про підприємства в Україні” та “Про телебачення і радіомовлення”.
Комунальне підприємство “Телекомпанія “Львів-ТБ” отримало 7.06.2004 року в Національній Раді телебачення та радіомовлення України ліцензію на право мовлення на 12-ти метровому каналі на місто Львів і Львівську область тривалістю 4 години на добу. З 2004 року КП “Телекомпанія “Львів-ТБ” здійснювало мовлення у обсязі 4 годин на добу щодня згідно із ліцензією мовлення серії НР N1640 від 7.06.2004 року.
ТК “Львів-ТБ” виходила в ефір на “12” ТВК каналі щодня, обсягом – 4 години на добу. Понеділок-п`ятниця: 06:00-08:00, 14:00-16:00, субота-неділя: 00:00 – 02:00, 06:00 – 08:00.
1 червня 2011 року, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вирішила не продовжувати ліцензію Комунальному підприємству “Телекомпанія “Львів-ТБ” та виставила на конкурс 4 години на частоті 12 телевізійного каналу у місті Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *