ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров звинуватив пресу у падінні гривні і подорожчанні продуктів

Львівський портал

|

Прем`єр-міністр Микола Азаров провів зустріч з представниками українського інтернет-простору. В ході дискусії Азаров розповів про публікацію в одному українському виданні, де, з його слів, журналіст розповідав про причини падіння гривні.

При цьому Азаров не став аналізувати, наскільки правий або неправий був журналіст у своїй статті, проте сам факт публікації подібного змісту, за словами очільника уряду, вже б`є по гривні, пише Дело.

“Найбільший вплив на стабільність гривні робить інформаційний простір. Ось наш глядач включає телевізор і що бачить? Пожежа, повідомлення про те, що хтось отруївся, хтось помер, говорять, що дорога погана, уряд поганий і увесь поганий. Це серйозний факт, що ускладнює ситуацію зі стабільністю гривні. Чим менше ми говоримо про обвал, тим менше він вірогідний”, – сказав Микола Азаров.

Прем`єр вважає, що погані новини негативно впливають на розвиток країни, у зв`язку з чим закликав журналістів зосередитися на критиці роботи уряду.

“Давайте краще лайте Азарова з ранку до вечора, наводьте приклади по прем`єр-міністрові, по уряду, тоді народ звикне. Але створювати обстановку невпевненості в країні не можна”, – сказав Азаров.

До теми “поганих новин” Азаров вже не раз звертався. На думку прем`єра, погані новини є першопричиною низької народжуваності в країні, відтоку інвестицій і підвищення цін на основні продукти харчування.

Нагадаємо, сторінка прем`єр-міністра Миколи Азарова в соціальній мережі Facebook, яка за його словами, користується великою популярністю, заповнена повідомленнями від штучно створених профайлів, так званих “ботів”.

ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *