ОСТАННІ НОВИНИ

Наступних вихідних «Південний» стане центром відпочинку та розваг у Львові

Львівський портал

|

Козацькі забави, лицарські поєдинки, середньовічні атракції, «Містечко ремесел», модні покази колекцій одягу осінь/зима, «Богатирські ігри» та багато інших цікавих заходів відбудуться у Львові з нагоди 15-річчя торгового розважального комплексу «Південний». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила заступник генерального директора ТВК «Південний» з питань розвитку та маркетингу Наталія Войтович.  

За її словами, «Південний» перетвориться у центр відпочинку та розваг 15 та 16 жовтня. Перший день святкувань розпочнеться з молебеня, після чого об 11 год. відбудуться козацькі забави, під час яких козаки варитимуть справжній куліш та пригощатимуть ним гостей, відбудеться справжня посвята у козаки, а також традиційні козацькі змагання. В рамках святкування також передбачено безліч цікавих та пізнавальних заходів, лицарські поєдинки та середньовічні атракції. Для дітей буде влаштовано круглий стіл, де вони зможуть ознайомитися з історією лицарства і навіть переодягтися в лицарські обладунки.

Також на ринку «Південний» діятиме «Містечко ремесел», де народні майстри показуватимуть майстер-класи власного ремесла: ковалі куватимуть, гончарі виготовлятимуть посуд, склодуви видуватимуть фігури зі скла і так далі. Загалом свої уміння показуватимуть майже три десятки майстрів.

У рамках святкувань також передбачено, що по всій території ринку протягом дня стоятимуть живі скульптури. А по завершенні дня оберуть найкращу скульптуру. Крім того, у цей день відбудуться виступи брейк-дансерів, танцювальні майстер-класи, дитячі ігри та забави. На відвідувачів торгово-розважального центру чекатимуть також безліч приємних сюрпризів. А розважатимуть гостей своїми жартами та цікавими конкурсами студія «Магарич».

Як розповів співорганізатор модних показів на «Південному», президент LvivFashionWeek Петро Нестеренко-Ланько, родзинкою свята цього дня стануть модні покази колекцій одягу осінь/зима від «Південного», що проходитимуть нон-стоп у торговому центрі «Львів» під егідою LvivFashionWeek. Колекції формуватимуть професійні дизайнери та стилісти, тож усі модні тренди та тенденції львівські модниці та модники зможуть не лише побачити на власні очі, але й придбати їх у бутіках «Південного».

«Це буде не дизайнерський показ, це буде презентація одягу різних торгових марок, зокрема і львівських товаровиробників. Але моделі будуть професіонали. Також відбудеться показ дитячих колекцій, де участь прийматимуть непрофесійні дітки. Всього буде представлено шість колекцій. Показ розпочнеться о 15 год. Завершиться показ мод колекцією весільних суконь від київської дизайнери Катерини Шаховської, яка змайструвала весільні сукні для Ані Лорак та Світлани Лободи. Вхід на показ мод буде вільний»,– зазначив дизайнер.

Завершиться це день вогняним шоу від театру «Воскресіння» і, звичайно, святковим феєрверком.

А вже наступного дня, 16 жовтня, на ринку «Південний» відбудуться «Богатирські ігри». За словами стронгмена, співорганізтора «Богатирських ігор» Володимира Рекші, ці ігри вестимуть найсильніші люди світу – Василь Вірастюк та Сергій Конюшок. «Один зі спортсменів буде ставити новий рекорд України – він потягне одинадцять зв’язаних між собою позашляховиків на відстань 20 м. Я у свою чергу намагатимуся покращити свій світовий рекорд, піднявши шість разів однією рукою 100 кг гантелю. Крім того, відбудеться ще шість богатирських конкурси: кантування покришки вагою 360 кг, тяга автомобіля (мертва тяга), перенесення двох валіз вагою 150 кг на кожну руку. Участь у богатирських іграх також зможуть взяти і наші глядачі», – розповів В.Рекша. 

Окрім того, як розповіли організатори святкувань, «Південний» подарує Львову перший в Україні дзеркальний лабіринт. «У цьому лабіринті заблукає не лише дитина, а й дорослий»,– зазначають організатори.

Ще одним подарунком стане ультрасучасний спортивний комплекс «Грація». Така спортивна арена стане подарунком «Південного» Львову напередодні Євро-2012. За словами організаторів, спорткомплекс відповідатиме усім міжнародним стандартам та прийматиме у майбутньому спортивні змагання найвищого рівня. «Тут проводитимуться змагання з баскетболу, волейболу, художньої гімнастики, професійних бальних танців, тощо»,– додали організатори.

А для найменших відвідувачів свята, «Південний» пропонує безкоштовне відвідування дитзакладів «Веселка» та «Манюня». Не залишилися без уваги й справжні шопоголіки, для них торгово-розважальний центр підготував справжній шквал знижок. Кожний покупець автоматично стає учасником лотереї з цінними призами. А завдяки купонам, що роздаватимуть на вулицях Львова, при покупці однієї речі можна буде отримати знижку на 50, 100, 200 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *