ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня пільги не скасовуватимуть

Львівський портал

|

Цього тижня законопроект, що стосується скасування соціальних пільг для ряду категорій населення, не буде розглядатися. Як повідомляє кореспондент «Коментарів», про це заявив у Верховній Раді глава депутатської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«На цьому тижні в парламенті законопроекту № 9127 не буде», – сказав він.

«Я вам кажу, що є насправді. Зараз йдуть консультації з даного питання. Наша позиція наступна: поки ми не побачимо готовий меморандум робочої групи, підписаний всіма сторонами, ми цей законопроект у роботу не візьмемо», – додав Єфремов.

У той же час, за його словами, даний законопроект буде підготовлений урядом вже на днях.

Нагадаємо, що даний законопроект знаходиться на порядку денному парламенту цього тижня.

Як повідомляли «Коментарі», Верховна Рада прийняла за основу урядовий законопроект № 9127, що пропонує скасувати законодавче визначення переліку та обсягу пільг для ряду категорій населення і передати ці повноваження Кабінету міністрів України. Близько 10 тис противників цього документа зібралися під стінами парламенту з вимогою не приймати закон. У ході переговорів протестувальники, депутати та уряд домовилися створити робочу групу, яка розгляне можливість внесення змін до згаданого документа.

30 вересня прем´єр-міністр Микола Азаров від імені Кабінету міністрів підписав меморандуми  з представниками всеукраїнських громадських організацій афганців та чорнобильців щодо врегулювання питань соціального захисту цих категорій громадян.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *