ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА рапортують про готовність до опалювального сезону

Львівський портал

|

Львівська область майже готова до опалювального сезону. Про це йшлося сьогодні на засіданні колегії Львівської ОДА. Як зазначив заступник голови обласної адміністрації Володимир Губицький. За його словами, котельні області готові на 98,2%, теплові мережі підготовлені на всі 100%, рівно ж які об`єкти соціальної сфери.

Чи не найбільші проблеми з опалювальним сезоном мають Мостиська — керівництво міста вирішило закрити 5 котелень, що працювали на газі і встановити котельні на твердому паливі. Однак на цей момент обладнано лише одну котельню, а решту, за попередніми даними змонтують до 20 жовтня. Ці котельні обслуговують лише бюджетні установи та соціальну сферу.

Також серед проблем є неготовність до зими 72 житлових будинків у Львові, відсутність дозволів на експлуатацію деяких котлів на підприємствах теплоенергетики у Львові, Трускавці, Моршині, Мостиськах, Старому Самборі, Городку та Новояворівську.

На засіданні колегії було ухвалено рішення про те, що всі існуючі недоліки та недопрацювання мають бути усунуті до 10 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *