ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали привітали освітян книгами

Львівський портал

|

З нагоди Дня вчителя чотири десятки львівських освітян отримали подарунки та грамоти від Львівської міської організації Партії регіонів.

Вітали працівників освіти із професійним святом голова ЛМО ПР Олег Баран та голови районних партійних організацій, інформує прес-служба ЛМО Партії регіонів.

«Бути вчителем – це покликання від Бога. Бо  сіяти мудрість і науку,  любов до дітей і рідного краю –  великий талант. У наш з Вами непростий час, саме на плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний процес молодого покоління українців, а отже Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави. І ми розуміємо, що ноша ця – непроста», – наголосив у своєму вітальному виступі Олег Баран.

За його словами, згадувати про важку, але благородну освітянську роботу треба не лише у святкові дні. Адже саме вчителям усі ми завдячуємо своїми життєвими та професійними перемогами.

Тож, аби ще раз сказати педагогам  велике спасибі за їхню нелегку працю – регіонали нагородили їх вітальними грамотами. А ще –  книгами. До Дня професійного свята кожен з вчителів отримав примірник «Галицького краю», «Улюбленого Львова» Юрія Николишина, або ж «Легенди Львова» Ілька Лемка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *